Herroeping en retourneren

Omdat we 2 soorten producten aanbieden (gepersonaliseerde producten en producten die kant en klaar zijn), zijn er verschillende manieren van herroepen/retourneren.

Gepersonaliseerde producten:
De producten worden op wens gepersonaliseerd, wat het retourneren van deze producten niet mogelijk maakt. We produceren geen "standaard producten", die in veelvoud aangeboden worden, maar unieke, persoonlijke producten, die op bestelling gemaakt worden. Uiteraard kunnen producten wel geretourneerd worden, indien wij een fout gemaakt hebben of de producten beschadigd zijn.

Herroepen van een gepersonaliseerde bestelling moet dan ook zsm na het plaatsen van een bestelling gebeuren (mits de bestelling dan niet al in productie is). Hiervoor graag een mail onder vermelding van het ordernummer sturen (indien gewenst gebruik o.s. herroepingsformulier). Mits de herroeping akkoord is, gaat het orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de herroeping terug gestort worden.

 

Kant & klare producten retournering:

Producten die niet worden voorzien van een naam of niet op klantenwens gemaakt worden, kunnen geretourneerd worden. Geef dit binnen max. 14 dagen na ontvangst van de zending aan (per mail). Na bekendmaking heeft de klant dan nog 14 dagen de tijd om de producten te retourneren (in de originele verpakking, zonder beschadigingen).

Let op: Het is niet mogelijk een bestelling te annuleren/retourneren, omdat b.v. de postbezorging "te laat" was of de bestelling te laat geplaatst was door de klant. Indien een bestelling voor een specifieke dag bij de klant moet zijn, moet de klant voor het plaatsen van de bestelling contact opnemen, om te bespreken, of dit mogelijk is, anders is de aangegeven productietijd van toepassing. We raden ten alle tijde aan, die productietijd op de home pagina van de webwinkel in de gaten te houden en contact met ons op te nemen voor vragen rondom de levertijd.

 

Herroeping:

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (mits het geen gepersonaliseerde producten zijn, die al in productie zijn). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor het terug sturen is voor eigen rekening van de klant.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via mail.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Identiteit ondernemer

Konterbont
Waldfeuchterbaan 140
6105 BP Maria Hoop

info@konterbont.nl

 

Modelformulier voor herroeping 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen) 

 

— Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen of levering van de volgende dienst herroep:

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :

— Bestelnummer :

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam consument: 

— Adres consumen:

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 


 

© 2019 - 2021 Konterbont | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel